Rejseplaner forår 2018

Rejseplaner forår 2018

 

2018 er startet godt ud. Planlægningen af vores knap 6 ugers rejse til Thailand og Sri Lanka er i fuld gang. Vi har lige booket de sidste overnatninger via booking.com. Flyene både fra og til Danmark og de interne flyvninger har vi fundet på Momondo.com. Det kræver lidt tid at finde den bedste kombi – hvor rute, datoer, locations, ventetid osv hænger sammen – men det er også et sjovt puslespil. Og slet ikke svært.

Går du med tanker om en rejse og vil du hellere bruge pengene på oplevelser end på at et bureau tager dig i hånden, så bare sæt i gang. Det får forventningens glæde til at vokse enormt meget. Vi gør det også, hvis vi blot skal en uge til sydens sol – booker fly og overnatninger selv og får så en ferie, der er både billigere og uden en masse andre danskere (eller andre charterturister) ved vores side fra start til slut. Det passer til os.

Next step for Asien18 er at få researchet lidt på de steder, vi skal besøge. Vi har bl.a. en blåhvalssafari, et elefantplejehjem, madlavningskursus, nogle templer, massage, bløde sandstrande, vandfald, elefantsafari og masser af lækker mad på vores to-do. Stay tuned.